Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů je: Brego Kart s.r.o., 8. května 22, Velká Bystřice, tel.: 603 500 870

Osobou odpovědnou za ochranu osobních údajů je Robert Chumchal, chumchal "zavináč" bregokart.cz.

Zpracovatelem osobních údajů je společnost Webnode AG, ID CH – 170.3.036.124-0, se sídlem Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Švýcarsko, kontaktní e-mail: podpora@webnode.cz, poskytovatel platformy pro provoz našeho eshopu. Podrobnosti naleznete na stránkách společnosti www.webnode.cz/pravidla-ochrany-soukromi/ společnost

Vaše osobní údaje zpracováváme pro tyto účely: 

  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

  • Jméno, příjmení
  • Adresa pro zasílání objednaného zboží
  • Fakturační adresa
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme a rozhodně nemáme v úmyslu je zpeněžit. Používáme marketingové nástroje, které některé Vaše údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

Název

Země

Účel zpracování

Google

US

Analýza chování na webu

Heureka

CZ

Hodnocení spokojenosti s nákupem

Česká pošta

CZ

Epedice objednávek

PPL

Webnode AG    

CZ

CH

Expedice objednávek    

Provoz eshopu, příjem objednávek

 

 Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

Účel zpracování

Doba uložení osobních údajů

Vyřízení objednávky

Nejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven

Vyřízení reklamace

Nejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení

Dotaz z kontaktního centra

Nejdéle 60 dnů od zodpovězení dotazu

Cookies

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku a dále abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.

Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

Soubory cookies pro on-line reklamu

Naše společnost shromažďuje informace o vašem používání našich stránek prostřednictvím cookies za účelem marketingu (při první návštěvě našich stránek máte možnost používání cookies odmítnout). Pokud takové zpracování neodmítnete, použijeme získané informace k analýze vašeho chování na našich webových stránkách.

Google Analytics

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich osobních údajů najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis vašich osobních údajů – napišt e nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,
  • opravit vaše osobní údaje – osobní údaje můžete opravit po přihlášení do vašeho účtu (pokud jste se registrovali), případně nám napište, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
  • vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
  • omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme,
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
  • vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím.
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)

Profilování a automatizované zpracování

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.